lauantai 31. elokuuta 2013

Like the legend of the phoenix all ends with beginnings

Hejj! Tässähän kerkee ihan unohtaa mitä kaikkee on tapahtunut, vaikka viimesen postauksen kirjoitinkin viikko sitten...!
Lauantaina kokkasin perheelle ensimmäistä kertaa! Koska en ole mikään huippukokki, päätin tehdä jotain yksinkertaista ja päädyin makaronilaatikkoon. Jälkiruuaksi tein mokkapaloja (hehe yllätys, mut ne on vaa niin helppo tehä)! Sain kehuja ruuasta ja mokkapaloista jeijj! Makaronilaatikosta tuli kuitenkin hieman mautonta kun en oikein tiennyt mausteiden nimiä englanniks ja en uskaltanu laittaa iha mitä vaan...
Sunnuntai meni taas nopeasti, kun aamulla käytiin kirkossa ja Starbucksissa (rakastan sitä paikkaa ja sen kahveja vaikka en normaalista kahvista tykkääkään!), ja illalla olin mukana näiden "seurakunnan" Youth Groupissa. Se on siis vähän kuin Suomessa nuorten illat. Syödään, jutellaan, leikitään, pietään hauskaa! Amerikassa siis käydään paljon enemmän kirkossa kun Suomessa, ja miun hostperhe käy viikoittain ellei olla jollain reissulla. Miulle se on okei, sillä siellä on kivempaa olla kuin suomalaisessa kirkossa. Se ei kestä niin kauaa, ja siellä soitetaan parempaa musiikkia!
Torstaina kävin keilaamassa cross country joukkueen kanssa. Keilaamisen tarkoitus oli siis kerätä joukkueelle rahaa pyytämällä lahjoituksia. Rahaa ansaitsi siis jokaisesta keilasta jonka kaatoi. Mie ansaitsin joukkueelle 25 dollarii jeii! 50 dollarii on siis tavoite, johon jokaisen joukkuelaisen pitäisi päästä. Noni eli puolet kerätty!
Perjantaina kävin katsomassa ekaa kertaa oikeen High School football (amerikkalainen jalkapallo) pelin! Bear Creek vs. Tokay, eli miun hostsisarusten koulu. Mein koulu hävis haha yllätys, ne ei oo kuulemma voittanu viime kauden yhtää pelii! Ja jostain syystä mie eksyin Tokayn puolelle katsomoo hehe...
Starbucks!!! Ja jostain syystä kun sanon nimeni ni kaikki pyytää toistamaan sen.. Sit sanon sen amerikkalaisittain ja ne kirjottaa sen tollei!

Siskokset lähössä kirkkoon haha!
 Tossa alhaalla seuraavaks pari kuvaa koulumatkalta (joo autosta otettuja) ja yhen koulupäivän aamupala. Kyseessä siis maapähkinävoi-marmeladi(?) -leipä mikä on iha tosi hyvää! Peanutbutterista en pelkästään tykkää mut tollei se kyl menee! Ja toi hedelmä on siis persikka..

Enkä yhtään näytä väsyneeltä... Pitää viel vissii totutella tohon aikasee koulun alkuun, vaikka miusta onki tosi kiva alottaa koulu 7:15!

 Pari kuvaa keilaamisesta.. Haha toi oli eka peli kahesta minkä pelasin, ja olin huono! Toinen peli meni vähä paremmin ni en jääny huonoimmaks!


Tässä ei oo kaikki xc juoksijat mut ne vaa ketkä oli keilaamassa

Renee, mie, Blake (hostsisarukset, muut paitsi Luke)



2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

du har mycket i ditt program. men det är roligt och många kompisar.
hälsningar riitta

Unknown kirjoitti...

jo, jag har så många saker att göra! Jag tycker att det är bra! Jag har inte så mycket tid att längta efter hem!