maanantai 5. elokuuta 2013

Last day in Finland and travelling

Moi! Tästä tulee vähän pikapostaus, oon nyt nimittäin Heathrowin kentällä Lontoossa! Kuviakaan ei nyt oikein ole kun ostettiin miulle matkaa varten uusi kone, ja lataan kuvat sitte perillä kun ehdin.. 
Viiminen päivä Suomessa oli kyllä ihana! Oishan se kiva että ois voinu viettää sen perheen kanssa, mutta vanhemmat oli töissä ja minullakin muuta menoa.. Nimittäin futispeli Jyväskylässä. Peli meni tosi hyvi, voitto tuli 2-3 ! Että hyvillä mielin lähdin sitten matkaan, kun bussissa takaisintulomatkallakin oli iha mahtavaa seuraa! Olin pakannu ja laittanu kaikki asiat valmiiks lauantaina, mut sunnuntaina illalla puolen yhdentoista aikaa viimeistelin kaiken ja menin reilu pariksi tunniksi nukkumaan..

Matka alkoi siis autolla, Lappeenrannasta Helsinkiin, josta kone nousi ilmaan 7:55. Kolmen aikaa sitä tuli herättyä ja hyvin näillä 2 tunnin yöunilla pärjää! Viiden tunnin vaihtoaika täällä Lontoossa, ja San Fransiscoon kone lähtee neljän aikois (Suomen aikaa).
Menomatka jännitti etukäteen hieman, mutta nyt täällä ollessa ei oikeestaan jännitä yhtään! Joka paikasta löytyy auttavia ihmisiä joilta voi kysyä apua. Ja onhan täällä hyvät opasteet. Oikeestaan tää yksin matkustaminen on ihan kivaa, koneessa vaan pitkillä lennoilla tulee helposti tylsää..
ENÄÄ n. 13 TUNTII ET NÄÄN MIUN HOSTPERHEEN JA OON NIIN INNOISSANI! 

Tuliaisina vien perheelle 2 mariskoolia, marimekon servettejä, lapsille muumipyyhkeet, ja tottakai Fazerin sinistä ja salmiakkia. Tiiän et salmiakista ei tuu kukaa tykkäämäää mut saampahan sit ite syyä..


Ei kommentteja: