torstai 15. elokuuta 2013

BCHS!

Bear Creek High School! Go Bruins!
Koulu on aika huikean kokoinen, noin 2000 oppilasta. Eli monta kertaa isompi siihen verrattuna mihin olen tottunut (n. 300 opiskelijaa?) Oon tykänny olla siellä ainakin tähän asti! Tosin voi vuoden aikana tulla vähän tylsää, kun joka päivä on samanlainen, koko vuoden ajan.. Välitunteja ei oikeestaan ole,  vaan tuntien välissä on 6 minuuttia aikaa ehtiä seuraavalle tunnille.. Täällä ollaan tosi tarkkoja myöhästymisestä, joten tuo 6 minuuttia on aika vähän..
Oon juniori, joten en pääse heittämään hattuani ilmaan graduationissa.. Ois ollu myös kiva päästä senior tripille, mutta ainakin pääsen Promiin!

Koulu alkaa joka päivä 7:15 (oikeastaan ensimmäinen tunti alkaa 7:20, mutta kello soi viisi minuuttia aiemmin. Matkaa miulla on kouluun n. 16kilometriä, ja menen sinne aluevalvojan kyydissä. Kotoa täytyy jo lähteä 6:20, kun hostmom vie minut ensin aluevalvojan talolle. Sieltä lähetään 6:30, koululla ollaan 6:45.. Syy tähän aikaiseen lähtöön on siis se että aluevalvojani on opettaja BCHS:ssa, ja hänen täytyy olla siellä aikaseen.. Onneksi toinenkin vaihtari, Eli (Italiasta) tulee aluevalvojan kyydissä joten miun ei tarvitse olla aamulla yksin koululla. Mennään aina syömään ilmainen aamupala (haha joo voin sanoo että on epäterveellistä, yks päivä siel oli pitsaa aamupalaks! mut syön sitä silti, koska se on ilmanen ja miun ei tarvi herätä niin aikaseen että söisin aamupalan kotona)..

1. Period: Floral Design 7:20-8:17
Ihmeellinen kouluaine.. On miun lukujärjestyksessä siksi, että valokuvaus ja espanja1 olivat täynnä, enkä halunnut ottaa mitään hirveän "rankkaa" ainetta missä täytyy opiskella tosi paljon. Joka päivälle on oma kukkalaji, joka käydään läpi. Ollaan puhuttu tosi paljon väreistä ja kaikkea.. Tulee mieleen ihan ala-asteen kuvistunnit, kun ollaan piirretty ja väritetty väripyörää(?).. Tunti on aika rento, eikä ikinä tule kotiläksyy, joten tunnilla on ihan kiva olla.

2. Period: Consumer Foods and Nutrition 8:23-9:25
Vähän niinku kotitalous Suomessa. On siis tarkoitus tehdä ruokaa ja leipoa, mutta vielä ei olla sinne asti ehditty.. Tunneilla ollaan käyty läpi käsienpesua ja keittiöturvallisuutta.. Vähän tylsää mutta ehkä näistä tunneista tulee mielenkiintoisempia kun päästään tekee ruokaa. Mrs Bolt on mukava ja hän on jopa käynyt Suomessa, jee! 

3. Period: US History 9:31-10:28
Tylsää... Vieressäni istuu hiljainen poika, joka ei oikein vaikuta yhteistyöhaluiselta. Opettaja on mukava mutta ei osaa opettaa mielenkiintoisesti, ja läksyjä tulee paljon. 

Lunch
En osta ruokaa koululta, vaan tuon itse eväät kouluun. Ruoka on epäterveellistä ja maksaa 2.75dollaria.. Ruokatunnit ovat aina hauskoja! Eikä tarvitse syödä yksin, löysin ruokaseuraa jo ensimmäisenä päivänä, onneksi! Kaikki muut vaihtarit ovat myöhäisemmässä ruokailussa, joten miun oli "pakko" löytää seuraa muualta, mut parempi näin!

4. Period: Intro to Theatre Arts 11:07-12:04
Lempitunti! Rakastan näitä tunteja! Opettaja Mr Harlow on aivan huikee, ja meillä on aina tosi hauskaa tunneilla. Leikitään tosi paljon erilaisia leikkejä ja näytellään sketsejä yms. Ikinä ei tuu kotiläksyä (paitsi pitää opetella tulevan esityksen vuorosanat) ja myös koulussa miun parhaimmat kaverit ovat tällä tunnilla! 

5. Period: English 11 12:10-1:07
Englannin kirjallisuutta.. Opettaja on ihan mukava, mutta tunnit on tosi outoja.. Viimeeksi keskusteltiin siitä mitä me tiedetään Amerikan alkuperäisasukkaista.. Ei liity mitenkään äidinkielen tunnille?

6. Period: Algebra 2 1:13-2:10
Istun espanjalaisen vaihtarin vieressä, ja tunnit on ihan mukavia. Ms A on mielestäni toiseksi kivoin opettaja. Eikä ole hirmu vaikeaa näillä tunneilla kun olen käynyt joitakin asioita läpi viime vuonna koulussa.. 

Koulun jälkeen on mahdollisuus siis urheilla, liittyä kerhoihin tai lähteä kotiin. Miulla ei ole kyytiä kotiin ennenkuin puoli kuudelta (aluevalvojani on golf valmentaja) joten ajattelin liittyä Cross Country joukkueeseen. Eli hei iskä meil on sama harrastus: lenkkeily jeii! Kokeilin ensin lentopalloa, mutta en päässyt joukkueeseen (hehe, kuulostaa siltä et en osaa pelata ollenkaan, mutta muut oli oikeesti tosi hyviä ja try outsin jälkeen puolet porukasta putosi, mukaanlukien minä..). En ole vielä ollut cross country harjoituksissa, mutta aloitan maanantaina Elin kanssa.

Oiskohan se jo kuvien vuoro...

koulukirjoja! Ei ihan kaikkia, mut noi on tosi painavia!

Ja lukujärjestystä..
 Alla on muutama kuva mei koulusta (ja minusta)!










Ensi viikko on spirit viikko, jonka jokaisena päivänä on jokin pukeutumisteema. Toivottavast mahollisimman moni pukeutuu ni on hauskempaa!
Mutta hyvää koulujen alkua sinne Suomeen ja nyt Mikaela sanoo MOIMOI!

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Hui :D siulla vaikuttaa olevan kiva lukkari taisiis ei liian paha. Mie just tein tänää, ja agh. Siis miun matikan kurssi on AP Calculus, tei koulu taitaa tarjota samaa mikä on niiko niitä tosi advanced ym. sitä se AP kai oli jotai xD collegejuttui. Mutnii, sekä matikka että fysiikka on miulla tota AP tasoo ja pelottaa jo vähä mite pärjään xD apuva. Eli miulla siis 4 sellast läksyainetta. Toivottavast pärjään, kivaa tulee kyl silti! Btw mei koulus on yks suomalaine vaihtari! ja ruottalaine kans! Cool!

Piä hauskaa!

Unknown kirjoitti...

Rrrrr sanni toivottavast ei tuu liian rankkaa! mut etköhä sie pärjää! :D
vauu, mei koulus (eikä koko kaupungis vissii) oo suomalaisii tai ruotsalaisii vaihtareit ! Kaikki jostai espanjast, italiast tai etelä-amerikast!