sunnuntai 11. elokuuta 2013

Happy birthday to me!

Täällä sitä ollaan oltu jo kohta viikko! On tää aika uskomatonta ku aatteleee et vähän yli viikko sit miulla ei ollu ollenkaan perhettä tiedossa ja lähtö vaikutti niin kaukaiselta! Mut tääl on niin kivaa mut kiireistä, niin ei oikein blogia ehi kirjottaa..

Jos nyt alottaisin vaikka maanantaista, kun lensin Lontoosta San Fransiscoon. Se kone oli niin iso ja katoin sitä sillein et hmm nyt en kyl tiiä mistään mitää... Onneks miun viereen istui mukava keski-ikäinen mies joka oli tosi mukava ja kiltti, ja hauska! Lento ois ollu niin tylsä ilman sitä! Puhuin myös varmaan viimosen kerran ruotsia vuoteen, kun toisella puolella istui vanhahko ruotsalainen nainen. Kun kone laskeutu ni miun fiilikset
oli kyl iha katossa, vaikka jännittiki ihan älyttömästi! Näkisin miun hostperheen ekaa kertaa!
Vastassa oli siis Barry, Lori ja Luke, eli hostvanhemmat ja nuorin sisaruksista (11). Ne vaikutti tosi mukavilta jo heti alussa ja vastaili kaikkiin miun kysymyksiin ja kerto kaikkee muutakin. Näin ekaa kertaa uuden kotini ja samalla toiset sisarukset, Blaken ja Reneen.
Viimisiä hetkiä Suomessa melkein vuoteen..!



Lennettiin Islannin yli, mikä oli tosi siistii!

Renee teki tän miun huoneen seinälle!

Tää talo on aika pieni, 3 makkarii kuudelle hengelle. Eli jaan huoneen siis Reneen kanssa, mut se on okei! Renee on niin ihana ja me tullaan tosi hyvin juttuun keskenään. Luke on tosi perus 11-vuotias, tosi hauska mutta välillä esittää kaikkea..

Tiistaina yritin alottaa koulun.. Menin Lorin kanssa koululle täyttämään papereita ja aikomus oli tehdä myös lukujärjestys, mutta se ei onnistunut kun järjestöltä ei ollut tullut kaikkia tarvittavia papereita koululle.. Päätettiin siis Lorin kanssa kierrellä vähän ympäri Lodia.
Lopulta koulun alottaminen onnistu keskiviikkona ja oon sit nyt ollu 3 päivää koulussa ja kivaa on ollu! Kaikki on tosi ystävällisiä ja kun menin esittäytymään matikan opettajalle, se kerto koko luokalle kuka oon ni sain kunnon taputukset ja kauhee kysymystulva lähti käyntiin.... Koulu on siis iso, n2000 oppilasta.. Mutta teen koulupostauksen sitten erikseen..
mein kissa Camie!

Pari kuvaa talosta



Max. En tiiä minkä rotunen se on..

Luke and Leo!





Camie and Cassie

Lauantaina käytiin vähä kaupungilla ostaas miulle vaatteita yms, ja illalla mentiin pool partyyn, jonka järjesti jotkuu tyypit ketkä muuttaa Seattleen. Talo oli aivan uskomattoman kokoinen ja siellä oli tosi hieno uima-allas pihalla! En ottanut kuvia kun unohdin kameran..

Nää muutamat viimepäivät ovat siis kuluneet kouluun ja talon tapoihin tutustuessa ja läksyjä tehdessä.. Perjantaina kävin Blaken ja sen muutaman kaverin kanssa ostamassa niille spirit week vaatteita. Se on siis viikko, jonka jokaisena päivänä on erilainen pukeutumisteema. En tiiä onko miun koulussa sellasta.. Saa nähä!
NII JA TÄNÄÄN ON SIIS SYNTYMÄPÄIVÄNI (: (sunnuntai)


5 kommenttia:

Jade kirjoitti...

aaaww, ihanan näköst siel :3 Pidä kiva vuosi! :D

Unknown kirjoitti...

Hej det verkar bra och du trivs gott

Tuikku kirjoitti...

Onnittelut sinulle jälkijunassa täältä haminasta T. Tuija

Unknown kirjoitti...

Juu varmasti pidän!
Riitta, jag trvis så gott här!
Kiitos Tuija! :)

Unknown kirjoitti...

Hoppas det bli bra, det verkar lovande i varje fall. Ämnen verkar lite konstiga, men det är Amerika. I morgon åker vi till polen