lauantai 2. marraskuuta 2013

Halloween ja muuta!

Eipähän oo kahteen viikkoon tullu postailtua ja nyt tuntuu et on liikaa kerrottavaa (joka tarkoittaa siis sitä että unohdan 69% siitä mitä piti kertoa).
No eipähän oo viime viikoista hirveesti kuvia tullu otettua. Kerron siis mitä muistan, ja ehkä kuvien avulla helpompaa.
Floral Design alkaa kokoajan olemaan kivempaa ja kivempaa, kun ollaan päästy kukkiin asti. Ensimmäinen asetelma minkä tein näkyy tossa alhaalla ja oon kyl ylpee siitä haha! Toinen on toi halloween aiheinen, hämähäkkiasetelma tossa pari kuvaa alempana. 

Viime viikon lauantaina kokeilin kurpitsan kaivertamista ekaa kertaa! On kyllä jännää puuhaa, täytyy sanoo! Toisen kerran kaiversin köksän tunnilla keskiviikkona. En tehny kumpaakaan kurpitsaa yksin mutta tulipahan ainakin kokeiltua. Ja kaikenlisäks meillä oli tosi hauskaa kun kaiverretiin, miun pöytäryhmä köksässä on kyl ihan huippu!


HALLOWEEN oli torstaina! Täällä halloween isompi juttu kuin Suomessa, monet koristelee talot kurpitsoilla, hämähäkinseiteillä, pääkalloilla ja oransseilla valoilla. Alakouluissa meininki 31.10 on aika hurjaa, ja meidän koulussa se oli vain pukeutumispäivä. Meillä kuitenkin siis koko viikko ollut SPIRIT WEEK jonka jokaiselle päivälle on oma pukeutumisteema. Maanantaina sports day, jonka mukaan oli siis erittäin helppo pukeutua. Vaaihtoehtoja oli vaikka kuinka paljon: omat lenkkivarusteet, lempipelaaja, lempijoukkue.... Tiistaina you so don't go here joka tarkoittaa siis sitä, että pukeudutaan vaatteisiin jotka edustavat jotakin muuta paikkakuntaa tai koulua kuin Stocktonia ja Bear Creek High Schoolia. Itelläni oli päällä hostsiskon Tokay takki ja t-paita. Keskiviikkona think pink day jolloin siis pukeuduttiin pinkkiin /vaaleanpunaiseen kunnioittaen rintasyöpää ja niitä kenellä se on. Torstaina halloween, Perjantaina School colors eli sininen ja harmaa/valkoinen.
Halloweenina siis monet menevät karkki ja keppostelemaan, "Trick or treat" -kierrokselle. Lapset ja nuoret siis kiertävät naapurustoa ovelta ovelle pyytäen karkkia. Miun halloween koostui oikeastaan pelkästään tuosta kierroksesta, kissaksi pukeutuneena. Hostsisko Renee oli variksenpelätin haha! Muuta en oikein ehtinyt tehdä kun samana päivänä kuitenkin normaalia koulua ja cross country harjoitukset.

Perjantaina koulussa meillä oli Rally, jonka tarkoituksena on siis nostattaa koulun yhteishenkeä. Eilen Rallyn teemana oli Homecoming ja koulun urheilujoukkueet. Jokainen joka harrastaa siis urheilua koulun kautta, meni vuorotellen joukkueensa kanssa esiteltäväksi. Oli kyllä huvittavaa kun miun valmentaja yrittää sanoa miun niin-vaikeaa-suomalaista-nimeä mikkiin koko koulun edessä.. Rallyssä siis esiteltiin myös Homecoming 2013 courtin jäsenet.
Koulun jälkeen menin kaverille, valmistautumaan illan Homecoming peliin. Siis amerikkalaista High School jalkapalloa, jonka puoliajalla esiteltiin taas Homecoming court ja ne kenestä tuli illan kuningas ja kuningatar.
Oli kyllä hauskin jalkapallopeli jossa oon ikinä ollut, vaikka ei tullut peliä oikeastaan ollenkaan katsottua. Hengailtiin siis vaan kavereiden kanssa...
Coral Espanjasta, Diana Saksasta ja mie (Mikaela Suomesta jee)

Haha mie ja uusin tuttavuuteni Alex joka on kyllä varmaan hauskin tapaamani ihminen ikinä! 



Tällästä siis kun antaa kameran jollekin muulle! No eipähän haittaa, saampahan ainakin kuvia kavereista!


Ei kommentteja: