lauantai 16. marraskuuta 2013

Tapahtumia viime viikolta..

Heissan!
Cross Country vihdoin ohi! En oikein tiiä että pitäiskö sitä olla iloinen vai surullinen.. Ehkä oon vähä kumpaaki. Enemmän kuitenkin surullinen siitä että se loppui, koska en nää noita upeita ihmisiä usein ketä mein joukkueessa oli, ja nyt ei ookkaa noin rankkaa reenaamista eessä pitkään aikaan.. Olihan se samalla helpotus että se on nyt ohi, koska ei tuo pelkkä juokseminen oo ihan miun juttu.

Viime viikonloppu oli tosi kiireinen ja yks parhaista mitä oon täällä taas viettäny. Perjantaina koulun jälkeen vietin aikaa Dianan kanssa. Siis siihen asti, kunnes oli aika mennä mein maastojuoksutiimin kanssa viettämään iltaa yhden joukkuelaisemme talolle. Syötiin, juteltiin, pelattiin korista ja pingistä ja... No vielä tämän jälkeen oli vuorossa tän vuoden viimeinen jalkapallopeli joka muistaakseni hävittiin ja koulumme jäi 2. sijalle sarjassaan.
Lauantaina vuorossa VIIMEINEN CC MEET ikinä! Ja samalla kisa oli siis rankin mitä oon ikinä juossu, mut tulipaha pidettyä taas hauskaa. Ollaan muuten aina noissa meeteissä ainoo koulu kellä on hirveesti ruokaa mukana. Vanhemmat tuo meille ruokaa ihan laidasta laitaan, ja lauantaina maistoinkin kurpitsapiirakkaa ekaa kertaa jee!



Ainiiin ja siis hostsiskolle tehtii lila synttärikakku. Nojoo oikeestaa noi on niitä valmisjutskuja mitä täällä kyllä riittää! Täälhän siis "leipominen" oikeestaan tarkottaa sitä että ostetaan valmissekotus jauhoja ja sekotetaan se veteen ym. ja pistetään uuniin ja tsadam valmis kakku tuli!


Kisojen jälkeen lähin Dianan hostvanhempien kanssa niiden mökille vuorille, jossa ei vielä ollut lunta mutta kuulemma pitäs sataa ihan lähiaikoina. Lämpötilat oli kuitenkin varmaan yli 10 asteen joten oli ihan tarpeeks lämmintä tehä puuhommia! Okei lauantaina katottiin Dianan kanssa kolme leffaa ja syötiin varmaan koko mökin ruokakaapit tyhjäks ko sen hostvanhemmat oli sillee syökää syökää.. Mut sunnuntaina olikin vuorossa puutyöt. Varmaan 3-4 tuntia autettiin kantamaan puita sinne tänne, ja oli yllättävän hauskaa haha! Joo sitten lähettiinki taas kotia kohti. Tai no ei miun kohalla ihan kotia asti, mutta Stocktoniin kuitenkin..
Maanantaina ei siis ollut koulua koska oli Veteran's day. Joten siis sunnuntai illalla suunnattiin Dianan kanssa Coral:n talolle, jossa siis 7 meiän koulun vaihtarii pidettii sleepover.
Nii ja siis tiistainahan ois ollu koulua, mutta itehän oon olly nyt tässä tän viikon kipee... Kotonahan oon viettäny aikaa ja oon alkanu taas kattoo Once Upon a Time Netflixistä. Hahah yleensähän en tiiä mitää koukuttavii tv sarjoi mut tota nyt tulee katottuu aika paljon...


Ainii ja nyt ku siis cross country ohi ni alotin soccerin jee! Vihdoin se harrastus mitä oikeesti rakastan !

PS. Otsikkoo on oikeesti vaikee keksii..

Ei kommentteja: