sunnuntai 24. marraskuuta 2013

But dreams come slow and they go so fast

Eipä täällä oo mitään ihmeellisyyksiä oo tapahtunu. Tuntuu et päivät menee vaan tosi nopeesti ohi, vaikka ihan normaalia elämää täällä eletäänkin.

Oli tossa maastojuoksukauden päättäjäiset. Vaikkein tuukaan kaipaamaan ite juoksemista, tulee miulla varmaan ikävä silti harjoituksia ja noita ihmisiä joita ei oikein muulloin tuu näkemään.. 

 Kolmas kukka-asetelmani (Thanksgiving arrangement) jonka koulussa Floral designissä oon tehny. Haha se aine on kyl parasta silloin kun noita asetelmia tehään, vaikka muuten aika tylsää..

Luistelemaan! Haha oikeestaa se oli nii et mie opetin kaikkii kavereit luistelemaan (joo mentii siis jäähallille muutaman kaverin maastojuoksuporukast kans). Täällä siis voi harrastaa jääkiekkoa ja taitoluistelua, mut ei nne oo kovin suosittuja lajeja harrastaa. Ja jos ei harrasta, monet käy luistelemassa ehkä kerran viidessä vuodessa eikä oo kovin hyvii siin..


Joo ja mentii kaupoille luistelun jälkee. Toi pikachu pipo oli vaan níin ihana haha!

Ja löyty sit tälläsiikii!  "Bertie bottin joka maun rakeet" tunnettuja Harry Potterista. Ja tosta rasiasta siis löyty monia makuja kuten mustikka, kirsikka, ruoho, lika, vihreä omena, saippua, oksennus, banaani....



Ja sitten viime viikon sunnuntaina osallistuttiin pienelle kirkon retkelle paikkaan jossa kasvatetaan lohia. Tai no loheja mite se monikkomuoto nyt meneekään.. Sen jälkeen vuorossa BBQ ilta jossa siis olin varmaan ainoa ikäiseni haha.. Porukka siis oli enemmäkseen aikuisia ja pikkulapsia. Mut olihan miulla kivaa ku pikkuisten kanssa leikin.





Ei kommentteja: