torstai 7. marraskuuta 2013

Homecoming!

Meillä siis viime viikon lauantaina Homecomig dance, joka on siis yksi näistä "formal" high school tanssiaisista. Itse tanssihan oli kuin yläasteen diskossa, eroina vaan se että sinne mennään yleensä parin kanssa ja hienommissa vaatteissa ja ennen tanssia mennään syömään kaveriporukan tai daten kanssa.
       Mie menin syömään kaveriporukalla, mutta itse tanssiin menin daten kanssa. Joka siis kysyi minua tanssiin erittäin perinteisellä amerikkalaisella tavalla: iso juliste ja ilmapalloja/kukkia ja kysytään silloin kun ihmisiä on näkemässä. Haha cross country harkkojen jälkeen tää poika kysy siis miuta, jolloin koko joukkuehan luonnollisesti näki.. Juu ja asiaan, tottakai vastasin tähän myöntävästi.



Sitten itse lauantaihin. Hostsiskoni Renee tarjoutui ihan innoissaan olemaan stylistini lauantaina ja sehän kävi miulle haha.. Kaveriporukalla mentiin syömään, 9 tytön ja kahden pojan voimin jeii! Suurin osa meistä vaihtareita yllätysyllätys..

Valmiina tanssiaisiin...!





Haha mentiin italialaiseen ravintolaan jossa pöytään sai siis piirtää! Oli pöytä kyllä näkemisen arvonen syömisen jälkeen....

Italia, USA, Belgia, Italia, Meksiko, Italia, USA, Saksa, Suomi, Espanja, USA




5 kommenttia:

Essi kirjoitti...

aaaws:3 kui söpö toi tanssiaisiin pyyntö tarina!

http://andtheywerelikedayandnight.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Heheh :) jeii kylhä tuo :D koska amerikka!

Essi kirjoitti...

vois kyl Suomeskii olla vähä näyttävämpää toi meininki:D

Essi kirjoitti...

Kivoja kuvia ja sulla on kaunis blogi! :-)

http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

Nii essi oon kyl miettiny iha samaa et miksei suomes oo tollasii kivoi tapoi!!

Kiitti essi! :)