lauantai 19. lokakuuta 2013

Magic mountain -Trip with CC team!

Kuvapainotteinen postaus tulossa! Viimeiset lomapäivät vietin siis maastojuoksujoukkueen kanssa LA:n lähistöllä. Mahtava reissu ja haluun mennä vielä uudestaan, sillä olin vähän pettynyt että meillä ei ollut aikaa nähdä Hollywood -kylttiä!

Perjantai
Lähtö koululta aamulla, ja perillä oltiin iltapäivällä. Ajettiin Los Angelesin kaduilla ja Beverly Hills:llä ja nähtiin Michael Jacksonin makuuhuoneen ikkuna ja söin maailman parhaan cupcaken mitä oon ikinä maistanu! Illalla vuorossa Universal city walk ja pieni maisemakierros vuorilla josta oli upea näköala yöllä valojen täyttämään Los Angelesiin.











Lauantai
Kisapäivä. Ja rankin 5km mitä oon ikinä juossut! Ylämäkeä alamäen perään ja toisinpäin. Mutta olipahan hyvä fiilis maaliviivan jälkeen! Kaiken lisäksi mahtava palkinto oli päästä kisojen loputtua Six Flags -huvipuistoon, joka oli ihan huikean kokoinen! Laitteet oli suurimmaksi osaksi vuoritoratoja, ja jonot oli tosi pitkiä (juu pisin aika mitä jonotettiin oli sellaset 90 min..) mutta tosi hyvin viihdyin ja olisin voinut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa.. Ja koska kohta on halloween, ilta/yö huvipuistossa oli melkoisen pelottava! Huvipuistossa oli paikkoja jotka olivat täyttyneet tekosumusta ja sinne oli palkattu ihmisiä esittämään kaikennäköisiä olioita (zombeja, noitia, ihmissusia...) jotka pelotteli ohikulkijoita. Tulihan tuona yönä kiljuttua aika paljon kun aina joku olio pelästytti...






SUNNUNTAI
Lähtöpäivä... Ei olisi vielä huvittanut lähteä ja vielä kun tiesi että seuraavana päivänä taas kouluun. Hotelliaamupalan söin kahteen kertaan haha kun meidän joukkueella oli oma huone missä sai syödä aamupalaa ja mie siellä aamuvirkkuna ekana aamupalalla.. Toisen kerran sitten söin muiden kanssa kun kerkesi jo pakatessa tulla nälkä. Sitten kohti kotia, vähän haikein fiiliksin. Mahtava viikonloppu!

Ei kommentteja: