keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pientä tarinaa lomailusta

Loma on jo ohi ja kohta eka viikko koulua käyty loman jälkeen! Eli siis arkeen palattu: mikä tarkoittaa koulua, kotiläksyjä ja cross countrya.

Toiseen lomaviikkoon mahtui vierailua Apple Hill -nimisessä paikassa, Harry Potteria, maastojuoksua ja huvipuistoa..!
Sunnuntaina siis mie ja 11 muuta vaihtaria tältä alueelta suuntasimme Apple Hill:lle vähän tutustumaan toisiimme ja voin kyllä sanoa että oli ihana päivä! Aamulla tavattiin ekaa kertaa ja illalla erottiin hyvinä kavereina ja ootan niin paljon seuraavaa kertaa milloin nään tän ryhmän uudestaan. En oikein tiiä mikä tää Apple Hill -juttu on, mutta se oli siis jonkinnäköinen tapahtuma vuorilla, ja jossa oli erilaisia paikkoja (oikeastaan kaikki liittyen jotenkin omeniin haha!) ja autolla kierreltiin paikasta toiseen ja joillakin "pisteillä" ostettiin omenapiirakoita, toisilla vietettiin piknikkiä yms. Helppo siis arvata että kaikki ruoka mitä tuolla söin ja juomat mitä join liittyivät jotenkin omeniin (omenia, omenapiirakkaa, omenamehua, omenadonitseja ym...)
             Matkalla kotiin poliisi pysäytti meidät. Valkoisen viivan ylittämisestä. Kyllä, kuulostaa tyhmältä. Mutta siitä meidät pysäytettiin. Oltiin siis vaihtamassa kaistaa, mutta tehtiin se n. 10 metriä ennenkuin viiva muuttui katkoviivaksi. Ei saatu sakkoja mutta jonkun näköinen varoitus kai.. Mut eniten miuta jäi ihmetyttämään poliisin toimet. Suomessahan aina puhallutetaan, mutta tää poliisi kysy vaan kuskilta että ootko juonu alkoholia tänään. No helppohan siinä on valheita kertoa: "En ole".

Viimeiset lomapäivät vietin maastojuoksutiimin kanssa Los Angelesin lähellä, mutta siitä teen ihan oman postauksen...

USA, USA, Suomi, Sveitsi, Brasilia, Espanja, Kiina, Saksa, Brasilia

Lindan (aluevalvoja) tyttöset!! Alena, mie, Paige, Luisa.

Thaimaa, Italia, Italia, Espanja, Ranska, Suomi, Kiina, Sveitsi, USA, Brasilia, USA

Haluun halloweenina corn mazeen! Tämä oli tosin maksullinen ja tarkoitettu alle 8-vuotiaille...


Sitten vuorossa vähän kuvia lomapäiviltä milloin oli aikaa rentoutua leipomisen, koirien ja lukemisen parissa:

Tuona päivänä olikin "vain" 72 astetta, mikä on Celsiuksina 22 astetta. Huh olipa kylmä lokakuinen päivä!

Uusi lempikirjailijani, Nicholas Sparks<3



Ei kommentteja: