torstai 3. lokakuuta 2013

Ei vois ihanammin päivä enää alkaa

Ohhoh. Kirjotin tän tekstin vissiin viime lauantaina mutta oon näköjään unohtanu julkaista. Tässä siis tulee ja lomasta kirjotan sitten oman postauksen..

Moikka! Täällä alkoi kahden viikon syysloma! Ja jos joku ihmettelee miksi kaksi viikkoa, niin täällä on lyhyempi kesäloma kuin siellä kotisuomessa. En muista monta viikkoa lyhyempi, mutta jokatapauksessa täällä vietetään kahden viikon syysloma ja myös kahden viikon "hiihtoloma" eli näillä spring break. Joululoma on saman pituinen, mutta sitten täällä on kaikennäköisiä pikkulomia kuten thanksgiving.

Viime viikon lauantaina oli taas iso CC meet. Päivä oli sateinen ja näiden mielestä kylmä (haha naureskelin kaikille kun ite olin t-paidassa ja sortseissa ja toiset palelivat vaikka oli monta hupparia päällekkäin).
Juoksin 2mailia (3.2km) ja oli kyllä rankin reilu kolmekilometrinen mitä oon ikinä juossu! Reitti oli tosi hankala - ylämäkeä alamäen perään ja toisinpäin. Kaikenlisäksi rata oli tosi kapea ja mutainen sateen jäljiltä, mutta siitäkin selvittiin!
Sunnuntaina perus sunnuntaimeininki. Kirkkoa ja youth groupia..
Kouluviikko oli aika kiireinen, kun kolmena viimeisenä koulupäivänä miulla oli yhteensä 5 koetta. Normaaleiden kokeiden lisäksi minulla oli englannissa, matikassa ja historiassa "benchmark", joka tehdään 4 kertaa vuodessa ja on sama koko Californiassa. Ja ne on monivalintaa!
En tiiä miten kuvat liittyy tekstiin mutta tältä viikolta ei oikein kuvia tullut otettua joten pari randomia..

Ei kommentteja: