perjantai 24. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Tammikuu on jo melkein ohitte, vaihtarivuoden puolväli saavutettu jonkin aika sitten, ja elämä on kivaa. Eihän tässä sitten oo tullu kirjoteltua, koulun jälkeen kun kaikennäköstä puuhaa vaikka onkin helppoja kursseja mistä ei juuri kotiläksyjä ole.
Tammikuun aikana olen: lihonnut, syönyt, käynyt vaihtarien partyissä, soccerharkoissa, keilaamassa, saanut uusia kavereita, pitänyt hauskaa, hengaillut kaverien kanssa...
Koulussa vaihoin vähän lukujärjestystä joka sitten muuttui helpompaan. Floral design kurssi vaihtui kuvaamataidoksi, ja matikka pianoksi. On siis tullu maalailtua ja harjoteltua tässä pianon soittoa vaikka ei tuo oikein koululta enää tunnukkaan. Lisäksi siis muita tunteja miulla on teatteri (ilmaisutaito), englanti, US historia ja kotitalous.

Vaihtaribileet!




Tänään kävin keilaamassa kaveriporukan kanssa. Meitä oli noin 20 joista puolet oli vaihtareita. Oli tosi kivaa viettää aikaa porukassa, viettäen yhden vaihtarin läksiäisiä. Yksi parhaimmista kavereistani täällä lähtee siis kotiin huomenna, ja eihän sitä itkuilta vältytty. Nyt kun yksi lähtee, alkaa sitä mietityttämään jo oma lähtö vaikka sinne n viisi kuukautta onkin. Miten tämän elämän voi jättää taakse? Jatkuuko elämä Suomessa samoin kuten se oli ennen lähtöä? Sanonta "Exchange year is not a year in life, it is a life in a year" pitää oikeasti paikkansa. Miten voisin yhdistää nämä kaksi erilaista elämää? Ehkä en mitenkään.. Tiedän vaan että täältä kun lähdetään niin paluuta ei enää ole, ja monia hyviä kavereita en tule ikinä enää näkemään.
Ehkä tämä on vielä liian aikaista miettiä lähtöä... Vielä melkein puolet vuodesta jäljellä. Mutta kaverini lähtö saa minut tajuamaan vielä enemmän miten nopeasti tämä ensimmäinen puolikas on mennyt ja miten siitä pitää nauttia.



Kouluun kouluun kouluun...!





Ainahan meillä hauskaa teatteritunnilla... Ollaan leikitty mitä ihmeellisimpiä komediapelejä, katsottu paljon elokuvia ja vain hengailtu.. Ei siis ihan normaali oppiaine. Opettaja kuitenkin paras, ja kyllähän me ihan asiaaki käydään läpi. Tällä hetkellä menossa näytelmien kirjoittaminen, mikä on ehkä tylsin aihe mitä tunneilla ollaan käsitelty, mutta onneksi miulla on opettaja joka tekee siitä kiinnostavan ja kavereita jotka aina viihdyttää ja kuuntelee!

Pianoo... Ja salakuvaus.

Ruokaa eri puolilta maailmaa (enimmäkseen kuitenkin euroopasta). Itse tein Runebergin torttuja ja tosi nopeasti meni, kaikki rakastivat niitä!




Like my hair? 

Leipomista.... Skonssit on kyl nam tosi hyvii haha!

Ei kommentteja: