tiistai 24. joulukuuta 2013

Kuulumisia ja joulun odotusta

Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella.. HYVÄÄ JOULUA SINNE SUOMEEN! Täällä jouluaattoaamu joten vielä joulun juhlintaan on vähän matkaa.
Joulukuun tapahtumista vähän.. Mitään suurta ja ihmeellistä ei oo tapahtunu, kuvia on vaan vähän tullut otettua..

Koulussa köksän tunneilla päästiin joulun makuun jo heti kiitospäivän jälkeen, joten joulupipareita jee!

Ja köksää keksikerho haha tää moniste oli vaa niin ykkösluokalta!!

Alotin soccerin pelaamisen tääl, talviliiga, kestää joulukuun ja tammikuun. Melkein joka lauantai 2 peliä, ja nyt on ollu kahtena lauantaina pelejä. Mie oon tainu tääl siirtyy puolustuksest keskikentälle. 4 peliä, ja kaikkia mahollisia tuloksia: häviö, tasapelejä, voitto. Joukkueen värit on vähä ku suomen, jee! Sininen ja valkonen. Ja tottakai mei sit pitää pelata joko kokovalkoses tai kokosinises....

Ja tällästä ku meen kotii. Kisulit tykkää miun peitosta..

Ja taas kerran joulutunnelmaa koulussa. Miun neljäs kukka-asetelma oli jouluaiheinen ja oon kyl tosta tosi ylpee!

Koulussa viimiset päivät ennen joululomaa oli finals -kokeet, mitä kaikki täällä oottaa tosi kauhistuneena. Kaikkien pitäs opiskella ihan hirveesti.. Mut loppujen lopuks ne ei ollu ees vaikeita--> monivalintaa, jos koe oli. Miulla kuudesta aineesta vain kolmesta oli koe, kokonaan monivalintaa. Köksän tunnilla leivottiin, floral designissä tehtiin kukkaisasetelma ja enkun tunnilla piti vaan lukee runo luokan eessä.
Mut vaikka kaikki oli tosi peloissaa tost viimisest kouluviikosta, miusta se oli tosi kiva! Joka päivä päästiin koulusta jo 11:30, ja ehti sit tehä kaikkee muutakin päivällä.

Ja vähä viime lauantain peleistä vähän kuvia haha.. Mie numerolla 2, jee saatiin ite päättää!


Kävin ekaa kertaa kattomassa ammattilaiskoripalloa. Koulun jälkeen lähettiin kannustamaan meiän koulun Glee-klubia, joka lauloi amerikan kansallislaulun tossa pelissä.. Sacramento kings - utah jazz. Tää matka ties siis sitä, että sain olla oikeen keltasen koulubussin kyydissä haha! Taas yksi asia ruksattiin yli To Do -listalta!


Gonna sit in the school bus for the first time!!



GO KINGS!

Ei kommentteja: